DEVA PARTİSİNE ZİYARETLER YAPILDI
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 23 Şubat Salı Günü Yeni Yaşam Engelliler Derneği’nin Pul, Boncuk Dikişleri Kursu’nun Sertifika Töreni’ne katılım sağladı.
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri 23 Şubat Salı Günü Yeni Yaşam Engelliler Derneği’nin Pul, Boncuk Dikişleri Kursu’nun Sertifika Töreni’ne katılım sağladı.
İl başkanı Mehmet Demirhan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamlarını iletip kursiyerleri tebrik etti. Kursunu bitiren katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
Ardından Yalova Malatyalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Çelik ve yönetimi, DEVA Yalova’ya iade-i ziyarette bulundu. Yapılan ziyarette Yalova’nın yerel sorunları üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu ve DEVA Partisi’nin Yalova’daki teşkilatlanma çalışmaları hakkında konuşuldu.
Partiye yaptıkları ziyaretten dolayı İl Başkanı Mehmet Demirhan tarafından dernek başkanı Haydar Çelik ve yönetimine teşekkür edildi.
DEVA YALOVA TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINI HIZLA SÜRDÜRÜYOR
Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova İl Teşkilat İşleri Başkanı Ünsal Akbay tarafından düzenlenen il ve ilçe birim başkanları toplantısı 23 Şubat Salı Günü DEVA Partisi Yalova İl Başkanlığı binasında gerçekleşti.
Yapılan toplantıda teşkilatlanma çalışmaları üzerine planlanan projeler hakkında konuşuldu. İlçelerin yaptığı faaliyetler hakkında birim başkanları raporlarını sundu.
Ardından DEVA Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan’ın başkanlığında Olağan İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi






Benzer Haberler
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AHDE VEFA
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN ZİYARET
AK PARTİ YÖNETİMİ PAŞAKENT MAHALLESİNDE
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İYİ PARTİ'DEN ESNAF VE STK ZİYARETİ
İYİ PARTİLİ GENÇLER SANAYİ SİTESİNDE
AK PARTİ 'DE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
CHP'MERKEZ İLÇEDEN POLİS HAFTASI ZİYARETİ