DEVLET HASTANESİ ÇEVRE YOLUNDA ÇÖKME
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden geçen asfalt yolda yaşanan çökme nedeniyle yolun bir kısmı trafiğe kapatıldı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne girişlerin yapıldığı yol zeminde çökme meydana geldi.
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünden geçen asfalt yolda yaşanan çökme nedeniyle yolun bir kısmı trafiğe kapatıldı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne girişlerin yapıldığı yol zeminde çökme meydana geldi.
Yaşanan çökme nedeniyle asfalt adeta ortadan ikiye yarıldı. Bölgedeki kaldırım taşları da yerlerinden oynarken çökme yaşanan yolda ve kaldırımda yarıklar oluştu. Yaşanan çökme nedeniyle yol kısmi olarak trafiğe kapatıldı. Bu nedenle de hastane girişleri tek kapıdan gerçekleştirildi.
CHP Yalova Belediye Başkanı Adayı Mehmet Gürel, bölgeye giderek incelemelerde bulunarak, ilgilileri görev davet ederek, yolun hergeçen gün biraz daha fazla çöktüğüne dikkat çekerek "İlgililer bu konuya derhal ve kesin bir şekilde geçici de olsa çözüm bulmalılar . Buna hemen müdahil olmak lazım. Allah korusun karşıdaki istinat duvarı çökerse komple burası aşağıya gider. Yetkilileri buraya davet ediyorum. Hemen çok acil müdahale etsinler” dedi.



Benzer Haberler
THERMALL PARK PROJESİ’NİN TEMELİ ATILDI
YALOVA'DA MİNİBÜSLERE SIKI DENETİM
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
ELMALIK KÖYÜ YOLUNDA YOL ÇALIŞMASI
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE'DEN GÜN BATIMI
TERMAL'DE TURİZM İŞLETMELERİNE DENETİM
SAHİLDEKİ KİRLİLİK TBMM GÜNDEMİNDE
HALİL İNALCIK ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILDI