DOĞA İLE İÇ İÇE HAFTA SONU YÜRÜYÜŞÜ
Yalova Belediyesi’nin doğaseverlere yönelik düzenlediği “Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Turu” etkinlikleri bu kez Höyük Tepe ve Gacık Köyü rotasında gerçekleştirildi. Yaklaşık 9 kilometrelik parkurda yapılan yürüyüşe Yalovalı doğa tutkunları yoğun ilgi gösterdi.
Yalova Belediyesi’nin doğaseverlere yönelik düzenlediği “Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Turu” etkinlikleri bu kez Höyük Tepe ve Gacık Köyü rotasında gerçekleştirildi. Yaklaşık 9 kilometrelik parkurda yapılan yürüyüşe Yalovalı doğa tutkunları yoğun ilgi gösterdi.
Hafta sonu gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, Yalova’nın doğasının sunduğu benzersiz güzellikler arasında hem spor yaptı hem de doğayla iç içe huzurlu bir gün geçirdi. Höyük Tepe’nin yemyeşil orman dokusu ve Gacık Köyü’nün doğal atmosferi, yürüyüş boyunca fotoğraf tutkunlarına da ilham verdi.
Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler, çevre bilincini pekiştirirken doğanın korunması konusundaki farkındalıklarını da artırdı. Yalova Belediyesi yetkilileri, etkinliğe gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Doğayla iç içe etkinliklerimizle hemşehrilerimizin temiz hava, hareket ve farkındalıkla dolu bir gün geçirmesini hedefliyoruz. Yalova’nın doğal güzelliklerini keşfetmeye ve bu güzellikleri korumak için farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Yapılan açıklamada doğa yürüyüşlerinin önümüzdeki dönemde de devam edeceği bildirildi. Yeni rotalar, belediyenin resmi internet sitesi yalova.bel.tr adresinden ve sosyal medya hesaplarından paylaşılacak








Benzer Haberler
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE’DE ÖZEL AYDINLATMA
TAKSİCİ TAMER TOPÇU'YU KAYBETTİK
RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLER TEMİZLENİYOR
ÇİÇEK ÜRETİCİLERİNE 14 ŞUBAT ZİYARETİ
BÜLENT ARINÇ'TAN VALİ USTA'YA ZİYARET