DP’DEN AMATÖR TAKIMLAR İÇİN ÇAĞRI

DP Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer, Yalova Amatör takımlarına sahip çıkılmasını isteyerek vergi yapılandırılmasındaYalova belediyesinin katkı sunmasını talep etti.

Yalova’daki bazı amatör takımlarının Yalovaspor’dan da eski olduğunu hatırlatan Özsümer  ,”Yalovamızın köklü amatör spor kulüplerinden, Coşkunspor ve Acarspor başta olmak üzere tüm amatör spor kulüplerimizin yapılandırmadan faydalanmalarına yardımcı olacağından şüphemiz yoktur. Bu konuda Belediye Başkan vekili Sayın Mustafa Tutuk’un alacağı kararları ve uygulamaları destekliyoruz.” Dedi.

Özsümer’in sosyal medyada yaptığı bu çağrıya yanıt veren Acarspor sözcüsü ve Yalova belediyesi imar İşleri Müdürü Ömür Bayar “ Geçmişte yaşanan sıkıntılar bugüne kadar birikerek geldi. Yanlis başlayan olaylar silsilesi hukuki sonuç doğurdu ecrimisil mahkeme kararı ile tarafımıza cikti. Dolayisiyla geri alınması zor bir duruma geldi .Belediye baskan vekilimiz Mustafa Tutuk yillardir cozulmeyen Dogussporun sorunu da nasil çözüm yoluna soktuysa bizimki de çözüme kavuşacaktır.Baskanimiz konu ile ilgili destek sözünü verdi. Haftaici görüşeceğiz olay çözüme kavuşacaktır.” dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!