DP: YALOVA AÇIKLAMA BEKLİYOR     

DP Yalova İl başkanı Ahmet Özsümer yaptığı açıklamada “Haftalardır, gerek sokak da, gerek sosyal medya da, konuşulanları, muhataplarına soruyoruz, tek bir cevap yok. Kim ne derse desin, umurlarında değil, Yalova’ ya sormak yok, Yalovalılara bilgi vermek yok, şeffaflık yok, bilgi paylaşmak yok, kendileri çalıyor, kendileri oynuyor” dedi

Özsümer açıklamasında “Bir spor kulübü başkanı, bazı kurumlara ve tarikatlara, bazı iş adamları tarafından, milyonlarca, lira bağış yapıldığını, karşılığın da ise, rant kapılarını açma taahhüdü verildiğini, şu sözlerle iddia ediyor. “ Bizler sizlere gümrük kapılarını, bürokrasiyi, yargıyı yollarını ve rant kapılarını açmayı taahhüt edemeyiz. “diyerek gündeme gelen iddiaların doğru olup olmadığını sorarak  şu soruların yanıtlarının verilmesini istedi.

- Yaptırım gücü olan bürokratlar tarafından kurulmuş bir dernek var mı ?                                                                 

- Bu derneğe kimler bağış yapıyor ?                                                         

- Yalova lisesi projesi, için, geçen dönem, yerel yönetimlerden sorumlu, ak parti il başkan yardımcılığı görevinde bulunan bir mimar’a 600 bin tl karşılığı proje yaptırılıp ve yine bu dernek aracılığı ile ödeme yapıldı mı ?

  - Aynı isim, Yalova Samanlı da, bazı siyasilerin de, üyesi olduğu bir yapı kooperatifinin de projelerini  eş zamanlı yapıyor mu ?                                                                                              

-  Eğer doğruysa, bu dernek aracılığı ile nereler, kimler tarafından yapılıyor ?

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!