DÜNYACA ÜNLÜ GRUP YALOVA’YA GELİYOR
Yalova Belediyesi, Kazakistan Büyükelçiliği ve Köktuğ Kazak Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği ‘Sazgen Müzik ve Dans Topluluğu’ konseri, 3 Aralık Cumartesi günü Yalova’da gerçekleştirilecek.
Yalova Belediyesi, Kazakistan Büyükelçiliği ve Köktuğ Kazak Kültür Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği ‘Sazgen Müzik ve Dans Topluluğu’ konseri, 3 Aralık Cumartesi günü Yalova’da gerçekleştirilecek.
Orta Asya Cumhuriyetlerinden Kazakistan’ın bağımsızlığının 30. yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilecek olan konser, Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde yapılacak. Saat19:00’da başlayacak. Kazakistan’ın dünyaca ünlü Sazgen Sazy Folklor ve Etnografya Topluluğu'nun çalışmaları, müziğin akademik ve sanat camiasında geleneksel çalgılar ile dünyada var olan hemen her tür müziği icra edebilme vizyonunun vurgulanması açısından önemli bir örnek oluşturuyor. Kulağa hitap etmelerinin yanında, gösterişli kostümleri ve sahne estetikleri ile de göz dolduran topluluk, Yalova Belediyesi tarafından organize edilen gecede 3 Aralık Cumartesi ücretsiz olarak Yalovalı sanatseverlerle buluşacak.



Benzer Haberler
YALOVA PROTOKOLÜ AÇILIŞA KATILDI
AK PARTİ ALTINOVA'DA ESNAF ZİYARETLERİ
İYİ PARTİ ROMAN PAZARINI ZİYARET ETTİ
SANTEK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
ÇİFTLİKKÖY’DE ELELE KART 2253 KİŞİYE ULAŞTI
ÇİFTLİKKÖY’DE CAN DOSTLAR ĞÜVENDE
ÇİFTLİKKÖY’DE ÇEVRE HAFTASI
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE YALOVA MAKİNE OSB’DEN YEŞİL SANAYİ VURGUSU