ERTAN ŞENER VE LİSTESİ ONAY ALDI

Memleket Partisi Kurucu İl Başkanı olarak görevlendiren Ertan Şener’in 20 kişilik yönetimi MYK’dan onay aldı. Ankara’da düzenlenen ilk İl Başkanları Toplantısı’na katılan Şener onaylı listeyi Memleket Partisi Genel Sekreteri Hamdi Akalın’ın elinden teslim aldı.

43 il Yönetimi Onaylandı, 3 İl Başkanı Yetkilendirildi.

Kurulalı daha 15 gün olmadan Memleket Partisi 43 ilde örgütlenmeyi başardı. Memleket Partisi’nin ilk İl Başkanları Toplantısı Ankara’da yapıldı. Toplantıya Yalova Kurucu İl Başkanı Ertan Şener’de katıldı. 1 Haziran’da parti MYK’sına sunulan ve onay alan Kurucu İl Yönetim Kurulu listesini Şener, Parti Genel Sekreteri Hamdi Akalın’ın elinden teslim aldı.

Toplantıya MYK’da onay alan 43 İl Başkanı ile birlikte katıldıklarını belirten Şener, “Görevi alır almaz listemizi oluşturduk ve Genel Merkezi’mize gönderdik. 1 Haziran’da toplanan MYK’da onaylanan Kurucu İl Yönetim Kurulu listemizi Genel Sekreterimiz Sayın Hamdi Akalın’ın elinden teslim aldım. Toplantıya MYK’dan onay alan 43 İl Başkanımızın yanı sıra Kurucu İl Başkanı olarak yetkilendirilen 3 İl Başkanımız daha katıldı. Böylece rekor sürede rekor sayıda ilde örgütlenmemizi tamamlamış olduk. Yalova’ya döndükten sonra Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek ilk toplantımızı gerçekleştireceğiz. Partimize, ilimize, ülkemize ve demokrasimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!