GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNDEN ZİYARET
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla ve dernek üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yönetimi, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i ziyaret etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla ve dernek üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ziyarette; Dernek Başkanı Özcan İla, Yalova Belediye Başkanı Gürel’e dernek çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Dernek, Türkiye genelinde gazi ve şehit ailelerine yönelik çeşitli destek faaliyetleri yürütmekte olup, bu çerçevede sosyal ve psikolojik destek sağlamayı amaçlıyor. Yalova şubesinin de bu kapsamda önemli bir rol üstlendiği belirten Başkan İla, “Bugün, dernek üyeleri olarak Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Amacımız, gazi ve şehit ailelerine yönelik yapılan destek faaliyetlerimizi paylaşmak ve belediyemizle iş birliği içinde bu önemli misyonu daha da güçlendirmektir. Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in misafirperverliği ve destekleri bizleri memnun etmiştir. Bundan sonra da gazi ve şehit ailelerimize yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve toplumumuzun bu konudaki duyarlılığını artırmaya devam edeceğiz” dedi.
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, dernek üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazi ve şehit ailelerine yönelik desteklerin devam edeceğini ifade etti.
Benzer Haberler
TERMAL YOLUNU ÇİRKİNLEŞTİREN GÖRÜNTÜ
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI
DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 26 MİLYON TL CEZA
ÇİFTLİKKÖY’DE ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ
YALOVA TARLALARINI AYÇİÇEĞİ SÜSLEYECEK
YALOVA'NIN ASAYİŞ OLAYLARI DEĞERLENDİ
YALOVA PROJESİNE TÜBİTAK’TAN DESTEK
AKSA MTAL’DE 5. KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ