GÖLCÜK 1 YALOVASPOR 0

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yalovaspor, Gölcük deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen ve aynı puanda olan iki takım Gölcükspor sahasında  karşılaştı. 

Gölcük Şehir Stadyumu’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında taraflardan gol sesi çıkmadı. Gölcükspor ikinci yarıya da hızlı başladı ancak golü 83 dk. Barış Şen ile buldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Gölcük, Yalovaspor’dan 3 puanı tek golle aldı.

Gölcükspor, 83.dakikada golü buldu. Kullanılan köşe vuruşunda oluşan karambolde topa son vuran Barış Şen oldu ve temsilcimizi öne geçirdi. Kalan sürede temsilcimizin gayretleri sonuç getirmeyince karşılaşma tek golle sona erdi. Yalovaspor bu sonuçla grupta 9 puanda kaldı ve tehlike hattında kalmaya devam etti.

STAT: Gölcük İlçe

HAKEMLER: Fevzi Erdem Akbaş**, Murat Erölmez**, Tahir Yalçın**

GÖLCÜKSPOR: Gökhan**, Kadir**, Veli**, Tunahan**, Ali Mert** (Dk 81 Batuhan**), Furkan Özyapı**, Yunus*** (90+2 Miran**), Berkan**, Coşkun**, Mustafa Serkan** (Dk 64 Barış Şen**), Furkan Yiğit* ( Dk 64 Ferhat**)

YALOVASPOR: Ahmet Pekgöz**, Fatih Hüseyin**, Salih Kaan**, Yunus Emre**, Cemal** (Dk 29 Burak**), Oğuzhan**, Alperen**, Mehmet Murat**, Batuhan** (Dk 81 Umut Kıral**), Onurcan**, Yakup**, (Dk 74 Anıl**)

GOL: Dk 83 Barış Şen

SARI KARTLAR: Dk 76 Furkan Özyapı, Dk 86 Coşkun, Dk 89 Barış, 90+3 Miran (GÖLCÜK) Dk 13 Yunus Emre (YALOVA)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!