GÜREL’DEN ZAFER BAYRAMI MESAJI
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yayımladığı bir mesaj ile vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutladı. Başkan Gürel, “Zafer Bayramı, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde neler başarabileceğinin simgesidir” dedi.
Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, yayımladığı bir mesaj ile vatandaşların Zafer Bayramı’nı kutladı. Başkan Gürel, “Zafer Bayramı, sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde neler başarabileceğinin simgesidir” dedi.Başkan Gürel, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Değerli Yalovalılar,
30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin azim, kararlılık ve bağımsızlık ruhuyla kazandığı büyük bir zaferin yıl dönümüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği kahramanca mücadelenin sonucunda elde edilen bu zafer, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı en önemli dönüm noktalarından biridir. Bugün, 102 yıl sonra, aynı gurur ve coşkuyla Zafer Bayramı’mızı kutluyoruz.
Yalova olarak, bu anlamlı günde başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların bizlere miras bıraktığı bu güzel vatanı korumak ve yüceltmek, en büyük sorumluluğumuzdur. Şehrimizde, Atatürk’ün ilkelerinden ilham alarak daha aydınlık bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle, tüm vatandaşlarımızın, tüm Yalovalı hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize barış, huzur ve refah dolu günler diliyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun!”



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI