HAYVANSEVERLERDEN YTSO'YA ZİYARET
Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Gedik ve Başkan Yardımcısı Esra Fazlıoğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Gedik ve Başkan Yardımcısı Esra Fazlıoğlu, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve eşi Nilay Demiryürek ev sahipliği yaparken, Meclis Üyesi Turhan Soysal da toplantıya katılım sağladı.
Görüşmede, sokak hayvanlarının korunması, beslenmesi ve yaşam haklarının güvence altına alınmasına yönelik HAÇİKO Derneği’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
Dernek temsilcileri, “Sokak hayvanlarının korunmaya ve doyurulmaya ihtiyaç duymadığı, hiçbir hayvanın insani zevkler uğruna kullanılmadığı bir dünya” vizyonlarını paylaşarak, Türkiye genelinde yürüttükleri projeler ve farkındalık faaliyetleri hakkında bilgi sundu.
Toplantıda YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, hem kurum olarak hem de bireysel anlamda sokak hayvanlarına yönelik çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Demiryürek, Yalova’da hayvan hakları farkındalığının artırılması, besleme ve barınma faaliyetlerine katkı sağlanması ile ilgili ortak çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.Ziyaret, karşılıklı iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi ve ilerleyen dönemde ortak projelerin hayata geçirilmesi temennisiyle sona erdi.






Benzer Haberler
ÜNİVERSİTEDE ORYANTASYON PROGRAMI
ÇİFTLİKKÖY'DE İŞÇİ SAĞLIĞI EĞİTİMİ
YALOVA'DA YAĞIŞLAR ETKİLİ OLDU
OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
YALOVA'NIN AHİSİ, TÜRKİYE'NİN AHİSİ OLDU
KÖY YOLLARINDA YAYA GÜVENLİĞİ
YAYALAŞTIRMA PROJESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
ÇİFTLİKKÖY’DE KIŞ KURSLARINA YOĞUN İLGİ