İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKMEŞE, BAŞKAN FAZLACA’YI ZİYARET ETTİ
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Altınova’daki eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmemizin en önemli unsuru, çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizlerde Altınova Belediyesi olarak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Altınova Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlama devam edeceğiz. Yalova İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe’nin nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim.’’ diye konuştu.



Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY GİRİŞİ ÇİÇEKLENDİRİLDİ
KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ ETKİNLİĞİ
YALOVA OSB'DE ENERJİ ALTYAPISI GÜÇLENİYOR
ALTINOVA'DA 2 NİSAN OTİZM GÜNÜ ETKİNLİĞİ
ÇİFTLİKKÖY'DE SOSYAL DESTEKLER SÜRÜYOR
YALOVA’DA “BAHAR KONSERİ”NE YOĞUN İLGİ
AÇILIŞ ÖNCESİ SON İNCELEME YAPILDI