İYİ PARTİ ARMUTLU'DA ESNAF ZİYARETİNDE

İYİ Parti İl Başkanı Erol Tatar, İl yöneticileri ve İYİ Parti Armutlu İlçe başkanı Turkan Özkaya, Armutlu İlçe yöneticileri, Armutlu ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparak, Armutlu halk pazarında pazarcılar ve vatandaşlarla görüştüler.

İYİ Parti İl Başkanı Erol Tatar, yaptığı açıklamada " Millet bizi çağırıyor diyerek Partililerimizle birlikte Armutlu pazarını ziyaret ettik . Esnaf belediyenin peşin olarak aldığı yer kiralarının yüksekliğinden şikayetçi. Bu pendemim sürecinde peşin olarak alınan bu kira esnafın büyük tepkisine neden oluyor. MHP li belediye bu yanlıştan bir an önce dönmeli Dönmezlerse esnaf ve halk onları sandıkta bunun hesabını görmek için gün sayıyor." dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Erol Tatar,  açıklamasında " Pazarda vatandaş pahalılıktan şikayetçi, pazarcı vatandaşın alım gücünün düşmesinden sonra cirolarının düşmesinden şikayetçi . Biz bundan sonrada sahada olacağız. Bizim burdan iktidar partisinin yöneticilerine sesleniyoruz eyer cesaretiniz varsa çarşıya Pazar’a gidin vatandaşın tepkisini görün.Armutlu iyi olacak ,Yalova iyi olacak diyoruz." dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!