İYİ PARTİ'DEN YARALI POLİSLERE ZİYARET
İYİ Partii Yalova İl başkanı Osman Kendir ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş,Selçuk Türkoğlu, Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Yalova’da DEAŞ’lı teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonucu yaralanan polisleri tedavi gördükleri Yalova Devlet Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
İYİ Partii Yalova İl başkanı Osman Kendir ve İYİ Parti Grup Başkan Vekili Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş,Selçuk Türkoğlu, Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz ve İstanbul Milletvekili Burak Akburak,Yalova’da DEAŞ’lı teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonucu yaralanan polisleri tedavi gördükleri Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
İYİ Parti Heyeti, Yalova’da DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonda şehit düşen üç polisimiz İlker Pehlivan, Turgut Külünk ve Yasin Koçyiğit için Yalova İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene katıldıktan sonra Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde operasyonda yaralanan polisleri ziyaret ettiler.
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve beraberindekiler, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde,yoğun bakımda bulunan yaralı polisimiz Akşemsettin Temel ve ailesi ile normal serviste tedavi gören polisimiz Eren Çelik’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Doç. Dr Hasan Ergenç'ten yaralı polislerimiz hakkında bilgi aldı.
İYİ Parti Grup Başkan Vekili Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez daha sonra Milletvekili ve partililerle birlikte İYİ Parti İl binasında güncel olayları değerlendirdiler.



Benzer Haberler
AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU YAPILDI
CHP ÇİFTLİKKÖY'DEN ESNAF ODASINA ZİYARET
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL ETİYOPYA'DA
CHP ALTINOVA'DA KAHVALTILI BULUŞMA
AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN AÇIKLAMA
AK PARTİ MERKEZ İLÇE DANIŞMA KURULU
CHP’Lİ BECAN, BAKAN ERSOY’A EMITT’İ SORDU
SAADET PARTİSİNDEN ODA ZİYARETLERİ