İYİ PARTİYE MASTERLARDAN ZİYARET
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar ve il yönetimini Yalova Masterlar Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Sarıca, Cemal Deveci ve Nurettin Uzun ziyaret ettiler.
İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar ve il yönetimini Yalova Masterlar Derneği Başkanı Fikret Karaalioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Sarıca, Cemal Deveci ve Nurettin Uzun ziyaret ettiler.x
Ziyaretin ardından açıklama yapan İYİ Parti Yalova İl Başkanı Erol Tatar " Ziyarette, Yalova’nın spor sorunları, yapılması gerekenler güzel bir sohbet havasında konuşuldu. Yalova’nın tecrübeli sporcularının Yalovaspora hizmet için kurdukları dernek ve hizmetler için kendilerini tebrik ettik. Başarılar diledik" dedi.
Tatar, sözlerini şöyle noktaladı: " Yalova İYİ Parti olarak her zaman yanlarında olacağımızı, destek vereceğimizi kendilerine belirttik.iyi parti il başkan yardımcıları Süleyman İlhan , Talip Bayburtlu ,Bahadır Ilgın,İhsan Dağdeviren ,Halim Küçüküstel ve il başkan Danışmanı Ömer Demir kendilerini bu ziyarette karşılayıp ağırladılar."
Benzer Haberler
CHP'NİN İMZA KAMPANYASI BÜYÜYOR
İYİ PARTİDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
ANAHTAR PARTİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET
AK PARTİ'DEN HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN KANUN TEKLİFİ
SAADET'DEN İSRAİL'E TEPKİ FİLİSTİN'E DESTEK
ANAHTAR PARTİSİNDEN PAZARYERİ ZİYARETİ
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CENGİZ İSTİFA ETTİ