KALICI KONUTLARDA 58 İŞYERİ SATILIYOR
Çınarcık Çalıca kalıcı konutları ve Soğucak kalıcı konutlarında bulunan toplam 58 adet işyeri, Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce ihale yoluyla 480 bin tl ile 620 tl arasında satışa çıkıyor. İhale 17 Haziran'da başlayıp 25 Haziran'da sona erecek.
Çınarcık Çalıca kalıcı konutları ve Soğucak kalıcı konutlarında bulunan toplam 58 adet işyeri, Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce ihale yoluyla 480 bin tl ile 620 bin Tl arasında satışa çıkıyor. İhale 17 Haziran'da başlayıp 25 Haziran'da sona erecek.
Satış bedeli peşin ödenebileceği gibi, taksitli satışlarda %25 (Yüzde yirmi beş) peşin alınmak kaydıyla %20 (Yüzde yirmi) faiz ve en çok beş yıl vade uygulanacak.
Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan açıklamada "7269 Sayılı Kanun kapsamında, 1999 Marmara Depremi sonrasında Merkez İlçesi Soğucak Mevkii ile Çınarcık İlçesi Koru (Çalıca) Mevkii’nde yaptırılan işyerlerinden arta kalan toplam 58 adet işyerinin satışı gerçekleştirilecektir.
Satış işlemi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45'inci maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır. İhaleler, ilan ekinde belirtilen tarih ve saatlerde Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir.İhaleye katılmak isteyenlerin, şartnamede belirtilen belgeleri ihale saatinden önce Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.
İhale Şartnamesini okumak için TIKLAYIN



Benzer Haberler
ÖRENCİK KÖYÜNE İKİNCİ SULAMA GÖLETİ
YALOVA SAHİLİNDE DEPREM'İ KONUŞTU
NEVBAHAR 'DAN UNUTULMAZ KONSER
YALOVA'DA YOL BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI
YALOVA 4. EKOFEST YÜRÜYÜŞYE BAŞLADI
YALOVA ÜNİVERSİTESİNDE KIYI TEMİZLİĞİ
ÇİFTLİKKÖY SAHİLİNDE TEMİZLİK YAPILDI
ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDE GÜL TANITIMLARI