KILIÇ KÖYDE DOĞALGAZ ÇALIŞMASI BAŞLADI
Gacık, Laledere ve Kabaklı köylerinden sonra Kılıçköy’de de doğalgaz altyapı çalışmasına başlanıldı. Gacık köyünde geçen yıl doğalgaz kullanımına başlanmıştı.
Gacık, Laledere ve Kabaklı köylerinden sonra Kılıçköy’de de doğalgaz altyapı çalışmasına başlanıldı. Gacık köyünde geçen yıl doğalgaz kullanımına başlanmıştı. Bu yıl Laledere ve Kabaklı köylerinde doğalgaz altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamladı.
Gerekli testler ve kontroller yapıldıktan sonra kısa zamanda köylerde doğalgaz kullanılması hedefleniyor. Köylerdeki yaşam kalitesinin her geçen gün arttığını ifade eden Çiftlikköy İl Genel Meclisi Üyesi İdris Durmuş, “Köylerimize yaptığımız ziyaretlerimizde pek çok hanenin ARMAGAZ firmasının yatırım kararı almasından sonra gerekli bina içi tesisat ve bağlantı çalışmasını yaptıklarını görmek ne denli talebin yoğun olacağının göstergesiydi. Çalışmalar tamamlanıp evlere doğalgazın kullanımına başlanacak olması bizlere de heyecan veriyor. Kısa zamanda ARMAGAZ firmasının Kılıçköyümüzde yatırımını tamamlayacağını düşünüyorum." diyerek şöyle konuştu.
"Amacımız köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha konforlu ve rahat yaşama imkanını yükseltmektir. Özellikle yaşlı büyüklerimiz için kışın tadını almaları bizlere mutluluk verecektir. Diğer köylerimizde de doğalgazın kullanımını artırmada çalışmalarımız hızlı şekilde devam edecek. Kılıçköyümüzden sonra diğer köylerimizde de doğalgaz çalışması yapılması yönüyle ön çalışmalarımız sürüyor. Kılıçköyümüze şimdiden hayırlı olsun”
Benzer Haberler
BALIKÇILAR BARINAĞI İÇİN RAPOR HAZIR
YALOVA’NIN İLK OYUNCAK KÜTÜPHANESİ
VALİ KAYA'DAN YALOVA KIZILAY'A ZİYARET
ÇİÇEK KAFE, YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE SAĞLIKÇILARA YANGIN EĞİTİMİ
ARZ-I MUSİKİ KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
TERMAL YOLUNU ÇİRKİNLEŞTİREN GÖRÜNTÜ
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI