KIRMIZI IŞIKTA GEÇENLER İHA'YA TAKILDI
Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından kırmızı ışık ihlali yaparak insanların can güvenliğini tehdit eden araç sürücülerini drone ile belirledi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından kırmızı ışık ihlali yaparak insanların can güvenliğini tehdit eden araç sürücülerini drone ile belirledi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yaptığı açıklamada “ Ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi, kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla araç sürücülerine yönelik insansız hava araçları (İHA) ile denetimler yapılmaktadır.” denildi.
Açıklamada ayrıca “2023 yılı içerisinde İlimiz genelinde İHA ile yapılan denetimler esnasında kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen 2513 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununun 47/1-B (Kırmızı Işık Kuralına Uymamak) maddesinden 2.389.863 TL tutarında Trafik İdari Para Cezası uygulanmış olup halkımızın huzuru ve güvenliği için denetimlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir.” Vurgusu yapıldı



Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
VALİ USTA'DAN PAZARYERİNE ZİYARET
KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET