KORU BELEDİYESİNDEN ÖRNEK UYGULAMA
Pandemi döneminde Koru Belediyesi, sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekerken başlattığı uygulamalara bir yenisini daha ekledi.
Pandemi döneminde Koru Belediyesi, sosyal belediyecilik adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekerken başlattığı uygulamalara bir yenisini daha ekledi.
Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, son dönemlerde; özellikle pandemi sürecinde başlattığı uygulamalara bir yenisini daha ekledi. Koru belediyesi aldığı meclis kararıyla beldede yaşayan down sendromlu ve otistik çocuklu ailelere her ay 500 TL maaş ödenmesi kararı aldı. Belediye meclisi ayrıca, iş yerlerini kapatan kafeterya, kahvehane sahipleriyle, berberlere bir defa ödenmek üzere 750 TL nakdi yardım yapılacak. Minibüsçü esnafına ise 50 litre akaryakıt desteği verecek.
Koru Belediye başkanı Kamil Yaman, belediye Meclisinde alınan kararları şöyle duyurdu:
Benzer Haberler
TEKNOFEST'E GÜNDE 450 KİŞİ GÖTÜRÜLECEK
HERSEK LAGÜNÜ VE KUŞ MÜZESİNE ZİYARET
YTSO'DAN AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ'E ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY'DE GAZİLERLE BULUŞMA ..
TUFAG’A TEKNOFEST’TE ÖNEMLİ GÖREV
YALOVA’NIN İLK ÇOCUK DOSTU SOKAĞI AÇILDI
ARMUTLU YENİ BARAJINDA ÇALIŞMA SÜRÜYOR
PARKE YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR