KÖYDE HAYAT VAR PROJESİ KADIKÖY'DEYDİ
Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER), Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Yalova’nın yerel sanatçılarının ortaklığıyla hayata geçirilen “Köyde Hayat Var” projesi kapsamında Kadıköy beldesinde etkinlik düzenlendi.
Birlikte Kanserle Mücadele Derneği (BİKAMDER), Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Yalova’nın yerel sanatçılarının ortaklığıyla hayata geçirilen “Köyde Hayat Var” projesi kapsamında Kadıköy beldesinde etkinlik düzenlendi.
Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ve Birlikte Kanserle Mücadele Derneğinin “Köyde Hayat Var Can Özüm” sloganıyla başlatmış oldukları projenin dördüncü durağı Kadıköy Beldesi oldu. Etkinliğe;Kadıköy belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Eyyüp Altınkıran ve KETEM personelleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte, (BİKAMDER),Başkan Yardımcısı, Radyo Biyolog Dr. Deniz Öner konuşmacı olarak katıldı. Altınkıran ve Dr. Öner, kanser farkındalığı ve erken tanının önemi üzerine katılımcı kadınlara kapsamlı bilgiler aktardı.
Etkinlik, Yalova’nın sevilen sanatçılarından Candan Ece ve programa şarkısıyla renk katan **Ali Çolakoğlu (Aliço)**nun performanslarıyla eğlenceli bir atmosferde sona erdi.










Benzer Haberler
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE’DE ÖZEL AYDINLATMA
TAKSİCİ TAMER TOPÇU'YU KAYBETTİK
RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLER TEMİZLENİYOR
ÇİÇEK ÜRETİCİLERİNE 14 ŞUBAT ZİYARETİ
BÜLENT ARINÇ'TAN VALİ USTA'YA ZİYARET