MHP, İSMETPAŞA'DA GENÇLERLE BULUŞTU
MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, İsmetpaşa Mahallesi Çömlek Mevkiindeki gençlerle bir araya geldi..
MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay, İsmetpaşa Mahallesi Çömlek Mevkiindeki gençlerle bir araya geldi..
MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, Merkez İlçe Başkanı Aydın Altun ve Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay’a il ve merkez ilçe yöneticileri de eşlik etti. Gençlerden gelen davet üzere mahalleye giden MHP heyeti, büyük ilgi ile karşılaştı.
MHP’liler gençlerin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. İl Başkanı Namık Öz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hiç ayırt etmeksizin, hiçbir fark gözetmeksizin, her genç kardeşime elimi uzatıyor, tümünü birden hasretle kucaklıyorum. Hiçbir gencimi sokakta bırakmam. Onlar bizim her şeyimizdir. Ne oy kaygısına ne siyasi tartışmalara ne de basit çıkar hesaplarına hapsedilemeyecek mümtaz değerlerimizdir” dedi.
Benzer Haberler
CHP'NİN İMZA KAMPANYASI BÜYÜYOR
İYİ PARTİDEN ZİRAAT ODASINA ZİYARET
ANAHTAR PARTİSİNDEN ANLAMLI ZİYARET
AK PARTİ'DEN HASTA ZİYARETLERİ YAPILDI
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN KANUN TEKLİFİ
SAADET'DEN İSRAİL'E TEPKİ FİLİSTİN'E DESTEK
ANAHTAR PARTİSİNDEN PAZARYERİ ZİYARETİ
DEVA PARTİSİ İL BAŞKANI CENGİZ İSTİFA ETTİ