MİNİK ÖĞRENCİLER HERSEK LAGÜNÜNDE
Yalova Çiftlikköy Yedi İklim Çocuk Koleji Öğrencileri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesini gezdi.
Yalova Çiftlikköy Yedi İklim Çocuk Koleji Öğrencileri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesini gezdi.Çiftlikköy Yedi İklim Çocuk Koleji Öğrencileri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Engelsiz Doğa Eğitim Merkezi ve Kuş Gözlem Kulesini gezerek unutulmaz bir gün geçirdi.
Yedi İklim Çocuk Koleji Öğrencileri, Altınova Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini gezdi. Türkiye'nin tek tapulu göl olma özelliğini de taşıyan ve 253 tuş türünü bünyesinde barındıran Hersek Lagünü'ne hayran kalan öğrenciler, Doğa Eğitim Merkezi'nde bölgeyi tanıma imkânı buldular.
Merkezde yer alan Kuş Müzesi'ni de gezen öğrenciler, Hersek Lagünü'ndeki kuşlar ile Yalova ilinde bulunan kelebekler hakkında bilgi alarak, 7 katlı asansörlü Kuş Gözlem Kulesi'nde, lagünde bulunan kuş türlerini seyrettiler.
Benzer Haberler
TERMAL YOLUNU ÇİRKİNLEŞTİREN GÖRÜNTÜ
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI
DENİZİ KİRLETEN GEMİYE 26 MİLYON TL CEZA
ÇİFTLİKKÖY’DE ÇÖP TAKSİ HİZMETE GİRDİ
YALOVA TARLALARINI AYÇİÇEĞİ SÜSLEYECEK
YALOVA'NIN ASAYİŞ OLAYLARI DEĞERLENDİ
YALOVA PROJESİNE TÜBİTAK’TAN DESTEK
AKSA MTAL’DE 5. KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ