MÜSİLAJ TOPLANMASINA DEVAM EDİLİYOR
Son günlerde yüzeyi deniz salyasıyla kaplanan Marmara Denizi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalara Yalova Belediyesi ekipler de destek veriyor
Son günlerde yüzeyi deniz salyasıyla kaplanan Marmara Denizi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalara Yalova Belediyesi ekipler de destek veriyor.
Yalova Belediyesi koordinesinde devam eden çalışmalar Bad Godesberg parkın içerisinde bulunan balıkçı barınağında başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "Marmara Denizi Eylem Planı" kapsamında alınan kararların hayata geçirilmesi ile birlikte Yalova Belediyesi ve diğer kamu kurumları, akademik çevreler ile sivil toplum kuruluşlarınca başlatılan çalışma kapsamında, balıkçı barınağında bulunan müsilajlar toplandı. Özel ekipman, araç ve vidanjörlerle çekilen müsilajlar arıtma tesislerine götürüldü.
Gün içersinde yoğunlaşıp, azalan deniz salyaları Yalova balıkçılar barınağına demir atmış balıkçı teknelerine de zarar veriyor. Yalova sahillerinde görülen deniz saylayı aynı zamanda çevreye kötü bir koku yaymaya da başladı.
Dün 11 Haziran'da çekilen görüntülerle Balıkçı Barınağı



Benzer Haberler
GİRİŞİMCİ KADINLAR BAŞARIYI ANLATTI
BELEDİYEDEN ESNAF ODALARINA ZİYARET
YALOVA’DA TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA
BELDE BELDE SON NÜFUS ORANLARI
JAPON HEYET, MİDYE ÇİFTLİKLERİNİ İNCELEDİ
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ