PARKE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mustafakemalpaşa Mahallesi Ülkü Sokak’ta parke yol tamiratı çalışmalarına başladı.
Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mustafakemalpaşa Mahallesi Ülkü Sokak’ta parke yol tamiratı çalışmalarına başladı.
Zamanla bozulan ve sürücüler ile yayalar için risk oluşturan parke taşları, Yalova Belediyesi ekipleri tarafından sökülerek zemin düzenlemesi yapıldı. Ardından yenilenen parke taşları döşenerek yol daha güvenli ve kullanışlı hale getirildi.
Yapılan çalışmalarla birlikte sokakta ulaşım konforu artırılırken, yağışlı havalarda oluşabilecek su birikintilerinin de önüne geçilmesi hedeflendi. Belediye yetkilileri, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol bakım ve onarım çalışmalarının program dahilinde sürdürüleceğini belirtti.



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI