RÖGAR KAPAKLARI VE MAZGALLAR ASFALT SEVİYESİNE GETİRİLİYOR
Yalova Belediyesi tarafından yapılan asfalt ve bakım onarımı çalışmaları sonrası yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokan düşük rögar ve ızgara kapaklarını asfalt seviyesine yükseltiliyor.
Yalova Belediyesi tarafından yapılan asfalt ve bakım onarımı çalışmaları sonrası yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokan düşük rögar ve ızgara kapaklarını asfalt seviyesine yükseltiliyor.
Şehit Ömer Faydalı Caddesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi Ekipleri; “Gerek asfalt yenilemeleri sonrası gerekse de zamanla oluşan çökme ve bozulmalar nedeniyle tehlike arz eden rögar ve ızgara kapakları kot seviyesine getiriyoruz. Tespit ettiğimiz yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokacak olan cadde ve sokaklarda ki rögar kapakları ve mazgalları kot seviyesine getirmeye devam edeceğiz” dediler.



Benzer Haberler
YALOVA OSB VE YALOVA TEKNOPARK’TAN LİTVANYA’DA STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİ’NİN MOBİL UYGULAMASI HİZMETE GİRDİ
YALOVA OSB'DE KEŞİF DOLU BİR GÜN
ÇİFTLİKKÖY’ÜN MİNİK RESSAMLARI
M PLAKALI MİNİBÜSLERE KLİMA DENETİMi
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AÇIKLAMA
YESOB BAŞKANI BOZKURT, YALOVA’NIN KURTULUŞUNUN 105. YILINI KUTLADI
PETRA KİDS COFFEE, ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN AİLELER HUZURLA DİNLENİYOR