SAADET PARTİSİNDEN İTFAİYECİLERE ZİYARETİ
Saadet Partisi Yalova İl başkanı Kemal Polat ve il başkan Yardımcısı Doğan Doğru, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Yalova İtfaiye Müdürü Yaşar Dilmaç’ı makamında ziyaret etti.
Saadet Partisi Yalova İl başkanı Kemal Polat ve il başkan Yardımcısı Doğan Doğru, il yöneticileri İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Yalova İtfaiye Müdürü Yaşar Dilmaç’ı makamında ziyaret etti.
Saadet Partisi Yalova İl başkanı Kemal Polat yaptığı açıklamada "Fedakârca görev yapan, canı pahasına milletimizin güvenliği için çalışan tüm itfaiyecilerimizin haftasını tebrik ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyoruz. Yangın, doğal afet ve diğer acil durumlarda canını ortaya koyarak görev yapan itfaiyecilerin toplum için büyük bir fedakârlık örneği sergilemektedirler" diyerek şöyle devam etti.
"Alevlere karşı cesaret, insana karşı merhametle görevlerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yerine getiren Yalova Belediyesi İtfaiye teşkilatı mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum."



Benzer Haberler
İYİ PARTİ ÇINARCIK İLÇESİNDE STANT AÇTI
CHP ÇİFTLİKKÖY BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI
AK PARTİ'DEN BABALAR GÜNÜ ZİYARETİ
SAADET'TEN YESOB YÖNETİMİNE ZİYARET
AK PARTİ'DEN MUAMMER GÜZEL'E ZİYARET
CHP'Lİ İNCE'DEN İMAMOĞLU'NA ZİYARET
MHP'DE İLÇE KONGRE TAKVİMİ AÇIKLANDI
İYİ PARTİDEN ARMUTLU İLÇESİNE ZİYARET