ŞAMPİYONA SONA ERDİ

Yalova Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Türkiye Kulüpler Takım Karate Şampiyonası’ için Yalova’ya gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve yöneticiler ilde bir dizi ziyarette bulundular.

Delihasan, büyükler bayan ve erkek müsabakaları öncesi Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Karate Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman’ı ziyaret etti.

Müsabakaları Vali Erol ve Başkan Vekili Tutuk Birlikte İzledi

Yalova 90.yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen madalya törenine Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Kalyon ve sporcuların katılımıyla gerçekleşti.

“Sporun ve Sporcunun Dostu Bir Şehiriz”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “İlimizde devam eden karate şampiyonası öncesi Başkan Esat Delihasan’ı makamda konuk ederek gündeme dair konular hakkında konuştuk. Başkan Delihasan, Yalova’da böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için bizlere bir kez daha teşekkür etti. Bizler de sporun ve sporcunun dostu bir şehiriz. Bu gibi etkinlikler hem vatandaşlarımıza hem de turnuvaya katılan sporculara oldukça destek oluyor. İlimize gelerek, karate şampiyonasına katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

“Sporda Daima Barış, Huzur Ve Kardeşlik Kazanacak”

Yalova 90.yıl Spor Salonu’nda madalya töreni öncesi konuşma yapan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan; “Yalova’da böyle bir organizasyon gerçekleştirildiği için hem sporcularımız hem de bizler oldukça mutlu olduk. Madalya töreni öncesi bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Yalova Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Sonuç ne olursa olsun sporda daima barış, huzur ve kardeşlik kazanacak” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!