ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER KAHVALTIDA BULUŞTU.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Gaziler Haftası kapsamında şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta kahvaltı düzenledi.

Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi’ndeki Coffee Chefs Lounge Cafe Restaurantta düzenlenen kahvaltıda Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, misafirlerle tek tek ilgilendiler.

Kahvaltının ardından şehit yakınları ve gaziler ve aileleri, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip Hersek Lagünü Doğa Eğitim Ve Engelli Uyumlu Kuş Gözlem Kulesi’ni gezdiler. Burada şehit yakınları ve gaziler ve ailelerine Doğa Pasaportu da verildi.

Misafirleriyle sohbet eden Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Güzel vatanımızın huzuru ve geleceği için giriştikleri mücadelede; gazilik payesini, kanlarıyla ve alın terleriyle hak eden vatansever kahramanlarımızın haklarını ödememiz mümkün değildir” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!