SEMT77 YALOVASPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor Basketbol, son iki haftada kazandığı maçların ardından yükselişe geçti. Hakan Yavuz yönetimindeki Yeşil-Kırmızılılar, iki haftada aldığı galibiyetlerle moralleri de yükseltti. Temsilcimiz, 2020 yılını da galibiyetlerle uğurladı ve 2021’ye moralli girmenin keyfini yaşadı.

Federasyon Kupası’nda ikinci olduktan sonra ligde yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Semt77 Yalovaspor, inişli çıkışlı grafik çizdi. Oynadığı 12 maçta 5 galibiyet ve 7 yenilgi alan ekibimiz, play-off potası için iddialı olduğunu gösterdi.

Ankara Anadolu Basket, Akhisar Belediyespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazandıktan sonra üst üste üç maçlık mağlubiyet serisi yaşayan 12 Dev Adam, Hakan Yavuz’un göreve gelmesi sonrasında iki haftalık yenilgi serisini sahasındaki Samsunspor maçıyla noktaladı. İki kez uzatmaya giden karşılaşmada rakibini 115-108 deviren ekibimiz, son olarak geçtiğimiz hafta sonunda Bursa deplasmanında Finalspor’u 75-66 ile geçti. Yeşil-Kırmızılı takımımız, seri galibiyetlerle birlikte bu sezon ilk kez iki maç üst üste kazanma gururu da yaşadı. 2020 yılını çifte zaferle kapayan Semt77 Yalovaspor, 2021 yılına da umutlu giriş yapmış oldu.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!