SÜPER LİGE BİR ADIM KALDI

Türkiye Basketbol Ligi'nde final heyecanı Semt77 Yalovaspor'un, Samsunspor'u ağırladığı karşılaşma ile devam etti.

Semt 77 Yalovaspor, Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Yeşil-Kırmızılar, Türkiye Basketbol Ligi play-off turu finalinde evinde Samsunspor’u 68-34 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Temsilcimiz bir sonraki maçı da kazanması halinde önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele vermeye hak kazanacak.


Maça hızlı başlayan Samsunspor ilk çeyreği 7-17 önde kapattı. İkinci çeyrekte kontrolü ele alan Semt77 Yalovaspor ilk yarıyı 32-28 önde kapattı. İkinci yarıda üstünlüğünü korumayı başaran Yalova temsilcisi, karşılaşmayı 68-64 kazanarak seride 2-1 öne geçti.

Semt77 Yalovaspor adına De Sean Jones 20 sayı 5 ribaund 2 asist, Yancy Deringer Gates ise 19 sayı 12 ribaund 2 asist ile oynadı. Samsunspor cephesinde Ahmet Cantitiz'in 24 sayı 4 ribaund 2 asistlik performansı galibiyete yetmedi.

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’DAN SEMT77 YALOVASPOR’A BAŞARILAR

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Play-Off serisinin 4. Maçı öncesi Semt77 Yalovaspor’a başarılar diledi.

Semt77 Yalovaspor’un parkeye koymuş olduğu mücadelesini, hırsını herkese gösterdiğini belirten Başkan Vekili Tutuk, serinin son maçında kendi sahamızda oynayacağımız Samsunspor mücadelesinden alacağımız galibiyetle mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Semt77 Yalovaspor’un bunu başaracak güce ve inanca sahip olduğunu belirten Başkan Vekili Tutuk; “Geri kalan 3 müsabakamıza bakıldığında takımımızın tüm oyuncularını ve parkeye yansıtmış oldukları mücadeleye herkes şahit oldu. Geride bırakmış olduğumuz müsabakalar sonuncunda seriyi 2-1’e getirdik ve avantajlı duruma geçtik. Salı günü oynayacağımız müsabakadan alacağımız galibiyetle Basketbol Süper Lige adımızı hayırlısıyla yazdıracağız. ‘Bir Hayalimiz Var’ sloganı ile çıkılan bu yolun sonunun aydınlık olduğuna inanıyor, sporcularımıza, teknik heyetimize ve tüm yönetim kurulumuza Samsunspor maçında başarılar diliyorum” dedi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!