TEŞVİKİYE YAZ FUTBOL OKULU

Teşvikiye Belediyespor yaz futbol okulu Şehit Mehmet Yurddaş Futbol Sahası’nda açıldı. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği futbol okuluna 7 - 14 yaş arasında bulunan tüm çocuklar kayıt yaptırabiliyor.

Teşvikiye Belediyespor yaz futbol okulu Şehit Mehmet Yurddaş Futbol Sahası’nda açıldı. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği futbol okuluna 7 - 14 yaş arasında bulunan tüm çocuklar kayıt yaptırabiliyor. Sahasının modern hale gelmesiyle birlikte altyapıya büyük önem veren Süper Amatör Küme ekibi ‘Yaz Futbol Okulu’ ile ileriye dönük adımlarını atmaya başladı.

Velilerin de büyük ilgi gösterdiği futbol okuluna 7-14 yaş arası tüm çocuklar kayıt yaptırıp futbol eğitimi alabiliyorlar. Antrenörler Yasin Bakış, Burak Özcandan ve Savaş Tüzel yönetiminde Eylül ayına kadar sürecek olan futbol okulunda çocukların sporu sevmeleri ve sağlıklı yaşama ilk adımı atmaları hedefleniyor. 

Teşvikiye Belediyespor Yaz Futbol Okulu antrenörleri Yasin Bakış, Burak Özcandan ve Savaş Tüzel,” Kulüp olarak yaz futbol okulumuz için çalışmalarımıza başladık. Eylül ayına kadar devam edecek eğitimlerde sporcularımıza futbol sevmeleri ve sağlıklı birer birey olmaları adına ilk adımları atıyoruz. Ayrıca altyapı projemizin temellerini de atmaktayız. 7-14 yaş arası tüm gençlerimizi antrenmanlara bekliyoruz” diye konuştular.

 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!