TUTUK, YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan ve yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmalarını inceledi.
Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan ve yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmalarını inceledi.
Başkan Vekili Mustafa Tutuk; Yağmur, Bakkal, Kasap, Dar, Leylak, Morgül, Öğretmen İbrahim Uslu ve Tophane Sokak’ta yaptığı ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Başarılı çalışmalarından dolayı vatandaşlardan takdir gören Başkan Vekili Tutuk, mahalle sakinlerine ‘daha yeni başlıyoruz’ ifadelerini kullandı.
Esnafımıza ve Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun
Tutuk, “Yıllardır asfaltı olmayan mahallelerimizi asfalt ile buluşturduk. Bozulan tretuvarları yenileriyle değiştirdik. Hiç olmayanları ise yeniden yaptık. Amacımız Yalova halkına hizmet etmek. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.



Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE KENT MOBİLYALARI ÜRETİMİ
KÖY YOLLARINA 10 KİLOMETRELİK YATIRIM
ÇINARCIK KAYMAKAMINA VEDA ZİYARETİ
ÖZEL OKULLAR TOPLANTISI YAPILDI
YALOVA AFET RİSK PLANI ÇALIŞTAYI BAŞLADI
ÇİFTLİKKÖY OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ
PAŞAKENT,KALICI GÜVENLİK NOKTASI İSTİYOR
ÜNİVERSİTEDE ORYANTASYON PROGRAMI