VALİ KAYA'DAN FAZLACA'YA ZİYARET
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret etti. Vali Kaya, Fazlaca’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve belediye yönetiminde başarılar diledi.
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’yı makamında ziyaret etti. Vali Kaya, Fazlaca’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve belediye yönetiminde başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Sayın Valimiz Dr. Hülya Kaya’ya nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Valimiz ile ilçemizin önemli konuları hakkında karşılıklı istişarelerde bulunarak, bölgenin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdik.’’ dedi.
Gerçekleşen görüşmede Başkan Fazlaca ilçenin mevcut durumu, projeleri ve hedefleri hakkında Vali Kaya’ya bilgi verdi.
Ziyaret hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI