VALİ USTA DEREAĞZI TESİSİNİ İNCELELEDİ
Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Yalova İl Tarım ve Orman Müdür Mustafa İlmeç ile birlikte Dereağzı yerleşkesinde hayata geçirilecek ve Marmara Denizi’ndeki su ürünleri avcılık faaliyetlerini tek merkezden takip ve koordine edecek Marmara Su Ürünleri Denetim ve Kontrol Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
 
Geçen yıl yapımına başlanan ve bitme aşamasında olan Marmara Su Ürünleri Denetim ve Kontrol Merkezinde sadece Yalova'da değil Marmara Denizindeki kaçak avcılıkla mücadelede ve balık stoklarının korunmasında büyük görev üstlenecek olan merkez; toplamda yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip.
 
Yalova Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta yaptığı açıklamada " Dereağzı’nda kurulacak bu merkez sayesinde kaçak avcılıkla mücadele güçlenecek, balık stoklarının korunmasına katkı sağlanacak ve sürdürülebilir balıkçılık desteklenecek.Toplamda yaklaşık 100 milyon TL yatırım bedeline sahip proje, tamamlandığında yalnızca ilimize değil tüm Marmara Bölgesi’ne önemli katkılar sunacak. Bitme aşamasında olan Merkezimizin Yalovamıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!