YALOVA BELEDİYESİ PERSONEL A.Ş İŞÇİLERİNE PROMOSYONLARI YATTI
Yalova Belediyesi Personel A.Ş ile Akbank arasında geçtiğimiz ay imzalanan sözleşme sonrasında şirket bünyesinde bulunan işçilerin promosyon paraları hesaplarına yatırıldı.
Yalova Belediyesi Personel A.Ş ile Akbank arasında geçtiğimiz ay imzalanan sözleşme sonrasında şirket bünyesinde bulunan işçilerin promosyon paraları hesaplarına yatırıldı.
Yapılan protokol sonrasında alınan karar gereği ilk maaşlarını Akbank’tan alan Yalova Belediyesi Personel A.Ş işçilerinin promosyonları kısa bir süre sonra hesaplarına yattı. Konuyla ilgili olarak Yalova Belediyesi Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Solmaz; “Şirket bünyemizde çalışan işçilerimiz geçtiğimiz aydan itibaren Akbank ile yapmış olduğumuz sözleşme gereği maaşlarını bu bankamızdan almaya başladılar. Yapmış olduğumuz anlaşma içerisinde işçilerimizin menfaatini de düşündük. Bugün itibariyle işçilerimize promosyonları yatmış bulunmaktadır. Hayırlı olsun ve güle güle harcasınlar” dedi.



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI