YALOVA BELEDİYESİ VE BARODAN YETİŞKİNLER İÇİN TİYATRO
Yalova Belediyesi ve Yalova Barosu Yalova’da yaşayan vatandaşları, Victor Hugo’nun ölümsüz eseri “Bir İdam Mahkumunun Son Günü” adlı tiyatro ile buluşturacak.
Yalova Belediyesi ve Yalova Barosu Yalova’da yaşayan vatandaşları, Victor Hugo’nun ölümsüz eseri “Bir İdam Mahkumunun Son Günü” adlı tiyatro ile buluşturacak. Tiyatro oyunu, 18 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda sahnelenecek.
Victor Hugo’nun kaleme aldığı eserde; ölüm cezasına mahkum edilmiş bir adamın düşünceleri konu olarak işlenecek. Tiyatro oyunu vatandaşlara ücretsiz olarak gerçekleşecek. Ahmet Yapar’ın uyarladığı, Hüseyin Kefeli’nin yönettiği oyunda ise sahnede Hüseyin Kefeli, Eyüp Topal, Faruk Penez, Dilara Kefeli, Uğur Yıldız, Elvan Şahin, Reyhan Şahin, Cüneyt Sarıgüzel ile Eylül Boşver yer alacak.



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI