YALOVA BELEDİYESİNDEN KIŞA HAZIRLIK
Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, sonbahar dönemiyle birlikte ekipman, araç ve teknik donanımlarında kapsamlı bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirirken,,Yalova Belediyesi ekipleri, şehir genelinde olumsuz hava koşullarının etkisiyle artan altyapı sorunlarına anında müdahale ediyor. Yağışlar ve sonbahar yaprak dökümleri nedeniyle tıkanan mazgal ve rögar hatlarında temizlik çalışmaları sürüyor.
Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, sonbahar dönemiyle birlikte ekipman, araç ve teknik donanımlarında kapsamlı bakım ve yenileme çalışması gerçekleştirirken,,Yalova Belediyesi ekipleri, şehir genelinde olumsuz hava koşullarının etkisiyle artan altyapı sorunlarına anında müdahale ediyor. Yağışlar ve sonbahar yaprak dökümleri nedeniyle tıkanan mazgal ve rögar hatlarında temizlik çalışmaları sürüyor.
Yalova Belediyesi’nin Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde olumsuz hava koşullarının etkisiyle artan altyapı sorunlarına anında müdahaleler yapıyor. Yağışlar ve sonbahar yaprak dökümleri nedeniyle tıkanan mazgal ve rögar hatlarında temizlik çalışmaları sürerken, içme suyu arızalarına da hızla müdahale ediliyor.
Ekipler, özellikle Şehit Ömer Faydalı Caddesi başta olmak üzere birçok noktada mazgal ve rögar hatlarını temizleyerek olası su birikintilerinin önüne geçti. Aynı zamanda kent genelinde yaşanan içme suyu arızalarına da anında müdahale edilerek, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için aralıksız çalışma yürütüldü.
Yalova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın çağrılarına kayıtsız kalmadan 7/24 sahada görev yapıyor. Su arızaları, mazgal ve rögar tıkanıklıkları gibi sorunlara en kısa sürede müdahale edilerek şehir yaşamının aksamaması için çalışmalarımız devam ediyor” ifadesine yer verdi
Yapılan çalışmalarla birlikte Yalova İtfaiyesi, kış sezonuna tam donanımlı şekilde hazır hale geldi.
Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yıl boyunca kesintisiz hizmet veren araç ve teknik ekipmanların periyodik kontrollerini tamamladı. Araç motorlarından pompa sistemlerine, yangın söndürme hortumlarından kişisel koruyucu donanımlara kadar tüm malzemelerin bakımları gerçekleştirildi. Ayrıca ekip binası ve garaj bölümlerinde de düzenleme çalışmaları yapılarak hizmet alanları yenilendi.
“KIŞ DÖNEMİNE TAM DONANIMLI GİRİYORUZ”
Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürü Yaşar Dilmaç, yapılan bakım çalışmalarının önemine dikkat çekerek, “İtfaiye teşkilatımız yılın 365 günü görev başında. Hem araçlarımızın hem de ekipmanlarımızın her zaman çalışır durumda olması bizim için hayati önem taşıyor. Sonbahar döneminde tüm araç ve ekipmanlarımızın bakımını tamamladık. Şehrimizde yaşanabilecek her türlü yangın, su baskını veya kurtarma olayına en hızlı ve etkin şekilde müdahale edebilmek için kış dönemine tam donanımlı giriyoruz” dedi.
Vatandaşların güvenliği için 7/24 görev başında olduklarını vurgulayan Dilmaç, Yalova halkının huzuru ve güvenliği için çalışmalarını aynı titizlikle sürdüreceklerini ifade etti.













Benzer Haberler
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE’DE ÖZEL AYDINLATMA
TAKSİCİ TAMER TOPÇU'YU KAYBETTİK
RAMAZAN ÖNCESİ CAMİLER TEMİZLENİYOR
ÇİÇEK ÜRETİCİLERİNE 14 ŞUBAT ZİYARETİ
BÜLENT ARINÇ'TAN VALİ USTA'YA ZİYARET