YALOVA CUMHURİYET BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına Sinop Başsavcısı Duygu Bayar Öksuz atanırken, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban ise Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 5 bin 75 adli ve 351 idari hakim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesini yayınladı. 33 ilin başsavcısı değişti.
Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına Sinop Başsavcısı Duygu Bayar Öksuz atanırken, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban ise Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 5 bin 75 adli ve 351 idari hakim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesini yayınladı. 33 ilin başsavcısı değişirken Yalova Cumhuriyet Başsavcılığına 2016 Yılından buyana Sinop Başsavcılığı görevini yürüten Duygu Bayar Öksuz getirildi.
1997 Yılında Türkiye'nin ilk kadın İl Cumhuriyet Başsavcısı Işık Keskin Özbay,'ın ardından 2016 yılında Sinop Başsavcılığına atanan Duygu Bayar Öksuz Türkiye'nin tek faal kadın İl Başsavcısı olarak görevini yütüyordu. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), yaz atamaları kapsamında ayrıca Türkiye'nin ilk türbanlı İl Cumhuriyet Başsavcığına ise, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver, Gümüşhane Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandı.



Benzer Haberler
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
VALİ USTA'DAN PAZARYERİNE ZİYARET
KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET