YALOVA'DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yalova Belediyesi, şehirdeki altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraktepe Mahallesi’nde yer alan 77.1 Sokak ve Sanayi Sokak’ta başlatılan parke döşeme çalışmalarının bu hafta tamamlanması hedefleniyor.
Yalova Belediyesi, şehirdeki altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bayraktepe Mahallesi’nde yer alan 77.1 Sokak ve Sanayi Sokak’ta başlatılan parke döşeme çalışmalarının bu hafta tamamlanması hedefleniyor.
77.1 Sokak’ta Çalışmaların Yarısı Tamamlandı
Ekipler, 77.1 Sokak’ta parke döşeme çalışmalarının yarıdan fazlasını tamamladı. Toplamda 2700 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilen çalışmaların, 2000 metrekarelik bölümünde çalışmalar tamamlandı. Hızla ilerleyen çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanacağı belirtildi.
Sanayi Sokak’ta Parke Döşeme Çalışmaları Bu Hafta Başlayacak
Sanayi Sokak’ta ise parke döşeme çalışmaları bu hafta itibarıyla başlayacak. Bu sokakta toplam 950 metrekarelik alanın parke ile kaplanması planlanıyor. Su kanal arızası sebebiyle çalışmalarına ara veren ekipler, arızanın tamiri sonrasında çalışmalarına yeniden başladı. Kısa sürede yapılması hedeflenen parke yol çalışması ile birlikte bölgenin altyapı sorunu çözülmüş olacak.
Yalova Belediyesi, gerçekleştirdiği bu çalışmalarla şehrin çeşitli noktalarındaki altyapı sorunlarını çözerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya devam edecek. Çalışmaların ilerleyişiyle ilgili güncel bilgiler ve gelişmeler, belediyenin resmi iletişim kanallarından duyurulacak.



Benzer Haberler
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
VALİ USTA'DAN PAZARYERİNE ZİYARET
KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI
YALOVA ÇİÇEK MEZATINDA 14 ŞUBAT MESAİSİ
YALOVA YÖNETİCİ AKADEMİSİ TOPLANDI
VALİ USTA'DAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE’DE ÖZEL AYDINLATMA
TAKSİCİ TAMER TOPÇU'YU KAYBETTİK