YALOVA'DA BALIK MEZATI KURULACAK
Yalova'da faaliyet gösteren balıkçılarn sorunları, çözüm önerileri ve Yalova'da kurulması planlanan Balık Mezatı ile ilgili yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.
Yalova'da faaliyet gösteren balıkçılarn sorunları, çözüm önerileri ve Yalova'da kurulması planlanan Balık Mezatı ile ilgili yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.
Yalova Valisi Muammer Erol başkanlığında gerçekleşen toplantıda Yalova'da kurulması düşünülen balık mezatı çalışmaları için ilk adımlar atıldı.
Yalova il Tarım ve Orman Müdürlüğü il binasında gerçekleşen toplantıya; Vali Muammer Erol, Ak parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk,Yalova il Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Balıkçılık ve Şu Ürünleri Şube Müdürü Hayrullah Kaya ile Yalova Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Hasan Karataş ile Armutlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Dönertaş katıldılar.
Toplantıda,Yalova'da faaliyet gösteren balıkçılarn sorunları, çözüm önerileri ve Yalova'da kurulması planlanan Balık Mezatı ile ilgili yapılacak çalışmalar ele alındı.
Benzer Haberler
BALIKÇILAR BARINAĞI İÇİN RAPOR HAZIR
YALOVA’NIN İLK OYUNCAK KÜTÜPHANESİ
VALİ KAYA'DAN YALOVA KIZILAY'A ZİYARET
ÇİÇEK KAFE, YENİ SEZONA HAZIRLANIYOR
ÇİFTLİKKÖY'DE SAĞLIKÇILARA YANGIN EĞİTİMİ
ARZ-I MUSİKİ KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
TERMAL YOLUNU ÇİRKİNLEŞTİREN GÖRÜNTÜ
YALOVA'DA TURİZMİN GELECEĞİ TARTIŞILDI