YALOVA'DA BİSİKLET YOLLARI BOYANIYOR
Yalova Belediyesi, sahil şeridi üzerinde yer alan bisiklet yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirdi.
Yalova Belediyesi, sahil şeridi üzerinde yer alan bisiklet yollarının bakım ve onarımını gerçekleştirdi.
İDO’dan başlayarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı arasında yer alan bisiklet yolları mevzuata uygun şekilde boyanarak, işaretlenmesi yapıldı.
Zamanla güneş ışınlarının etkisiyle solan yollar, yapılan bakım ve onarım ile belirgin hale getirildi. Yapılan çalışma ile bisiklet severlere keyifli bir sürüş imkanı sağlandı.
Öte yandan, Yalova Belediyesi ekipleri, cadde ve sokaklarda mazgal temizliği gerçekleştirdi. Kışa tedbir olarak alınan önlemler şehrin dört bir yanında devam etti.
Ekipler, yağmur suyu hatlarından ve mazgallardan geçişleri engelleyen pet şişe, ıslak mendil ve çeşitli materyallerin temizliğini yaptı. Gece geç saatlerde başlayan çalışmalar, sabaha kadar devam etti.



Benzer Haberler
YALOVA’DA TRAFİĞİ RAHATLATACAK ÇALIŞMA
BELDE BELDE SON NÜFUS ORANLARI
JAPON HEYET, MİDYE ÇİFTLİKLERİNİ İNCELEDİ
ÇİFTLİKKÖY’DE DURAKLAR YENİLENİYOR
ZABITADAN KUVER &SERVİS ÜCRET DENETİMİ
BECAN, BAKAN MEHMET ŞİMŞEK’LE GÖRÜŞTÜ
VALİ USTA'DAN PAZARYERİNE ZİYARET
KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI