YALOVA'NIN 43 KÖYÜNDE ENGELLİ TARAMASI
Yalova İl Özel İdaresi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliği kapsamında Yalova'nın 43 köyünde yaşayan engelli vatandaşları belirlemek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tarama çalışmaları başladı.
Yalova İl Özel İdaresi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliği kapsamında Yalova'nın 43 köyünde yaşayan engelli vatandaşları belirlemek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tarama çalışmaları başladı.
Yalova İl Özel İdaresi genel sekreteri Ümit Yılmaz, bugüne kadar Yalova'nın 43 köyümüzdeki 177 haneye ziyaret gerçekleştirildiğini belirterek, ekiplerin engelli ailelelerle görüşmeler gerçekleştirip, sorunlarını dinleyip ihtiyaçların giderelmesi noktasında çalışmalar yapıldığını belirterek şöyle konuştu.
“ Çalışmalarımızda, sosyal projeleri desteklemeyi ve her zaman engelli bireylerimizin yanında olduğumuzu vurguluyoruz. Bu kapsamda, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nı kutluyor ve şunu belirtmek istiyorum: Her engeli birlikte aşabiliriz. Yalova İl Özel İdaresi olarak, toplumumuzun her kesimine dokunmaya ve yaşam kalitesini artırmaya aryrıca engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
dedi.






Benzer Haberler
YTSO MECLİSİ SON KEZ TOPLANDI
ÇİFTLİKKÖY’DE KENT MOBİLYALARI ÜRETİMİ
KÖY YOLLARINA 10 KİLOMETRELİK YATIRIM
ÇINARCIK KAYMAKAMINA VEDA ZİYARETİ
ÖZEL OKULLAR TOPLANTISI YAPILDI
YALOVA AFET RİSK PLANI ÇALIŞTAYI BAŞLADI
ÇİFTLİKKÖY OKUL KANTİNLERİ DENETLENDİ
PAŞAKENT,KALICI GÜVENLİK NOKTASI İSTİYOR