YALOVA RENGARENK OLACAK
Yalova Belediyesi ekipleri şehrin önemli lokasyonlarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydan’ında peyzaj çalışmalarına başladı.
Yalova Belediyesi ekipleri şehrin önemli lokasyonlarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydan’ında peyzaj çalışmalarına başladı.
Havaların ısınmasıyla beraber mevsimlik çiçek dikimlerine başlayan Yalova Belediyesi ekipleri, ‘Çiçek Kenti Yalova’ adına yakışacak olan çalışmalara imza atıyor. Kentin ana arterleri başta olmak üzere birçok noktada çalışmalar yürütülüyor.
Yalova Belediyesi ekipleri şehre estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla başlattığı mevsimlik çiçek dikimleri kente farklı bir hava getiriyor. Vatandaşlar, Yalova’nın çiçek kenti imajına yakışan görüntüye kavuşmasından dolayı Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a teşekkürlerini ilettiler.
Benzer Haberler
MİLLİ EĞİTİM KOLTUĞU 4 ÜLKE ÇOCUKLARININ
BUGÜN MAKAM KOLTUKLARI ÇOCUKLARIN
KORU BELEDİYE BAŞKANI YAMAN'DAN 23 NİSAN AÇIKLAMASI
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN 23 NİSAN AÇIKLAMASI
KAYTAZDERE TURİZM MERKEZİ OLACAK
ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİ ÇİFTLİKKÖY’DE
ECE HARAÇ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
DEMİRYÜREK, TOBB TOPLANTISINA KATILDI