YALOVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNE YENİ ÖĞRETİM ÜYELERİ
2022 yılında Profesör unvanı alan Nurşah Başol, iyi derecede İngilizce bilmekte ve özellikle Palyatif Bakım, Toksikoloji ve Resüsitasyon alanlarında yapmış olduğu çalışmalarla tanınmaktadır.
Yozgat doğumlu Prof. Dr. Nurşah Başol, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 2005 yılı mezunu olup, 2006-2011 yılları arasında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlamıştır.
Uzman doktor olarak atandığı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 2017 yılında Doçent Doktor Unvanı almış ve 2017- 2022 yılları arasında Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapmıştır.
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı bünyesinde, Fakülte ve Yönetim Kurul üyeliği, etik kurul üyeliği, eğitim komisyonu üyeliği, 6.sınıf koordinatörlük, üniversite dergisinde editör yardımcılığı gibi pek çok faaliyette bulunan Prof.Dr.Nurşah Başol, aynı zamanda Acil Tıp Hemşireliği Yüksek Lisans programında başkanlık görevini yürütmüştür.
2022 yılında Profesör unvanı alan Nurşah Başol, iyi derecede İngilizce bilmekte ve özellikle Palyatif Bakım, Toksikoloji ve Resüsitasyon alanlarında yapmış olduğu çalışmalarla tanınmaktadır.
Uluslararası ve ulusal dergilerde yayımlanmış 50’nin üzerinde makalesi, 10’dan fazla kitap bölüm yazarlıkları ve çok sayıda atıfları mevcuttur. Uluslararası ve ulusal birçok kongrede konuşmaları, oturum başkanlıkları ve bildirileri vardır. Ayrıca 2013 yılında Amerika Newyork State Üniversitesi’nde gözlemci doktor olarak görev yapmıştır.



Benzer Haberler
153 ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA
BAŞKAN YELE’YE MESLEKTE 25. YIL ONURU
ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF 2025 YILI INTERNATİONAL PEACE PRİZE ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN MİTİNGE ÇAĞRI
YALOVA ZABITASINDAN FIRIN DENETİMİ
YALOVALI GAZETECİLER MESLEKLERİNİ VE SORUMLULUKLARINI ANLATTI
DEPREM ANITINDA YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR
ARMUTLU İLÇESİNDE TUZLAMA ÇALIŞMASI