YALOVASPOR'DA TRANSFER
Ligin devre arasında yaptığı transferlerle dikkati çeken Yalovaspor, önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Yeşil-Kırmızılılar, eski oyuncusu Afjet Afyonspor’da forma giyen Ferit Erişçi’ye imzayı atacak. Yalovaspor yönetimi 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Ferit Erişçi transferini bitirdi.
 
Ferit, ikinci yarıdan itibaren Yalovaspor formasını terletecek. Ayrıca ekibimiz, Osmaniyespor’daki eski forveti Fatih Taşdelen’i de transfer etti.
 
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor, ikinci devre için kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Yeşil-Kırmızılılar, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Ferit Erişçi transferinde mutlu sona ulaştı.
 
Ligin devre arasında yaptığı transferlerle dikkati çeken Yalovaspor, önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. Yeşil-Kırmızılılar, eski oyuncusu 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Ferit Erişçi transferini bitirdi. Oyuncunun, hafta sonuna kadar Yalova’ya gelerek takımımızla sözleşme imzalaması bekleniyor.
 
Yalovaspor'dan yapılan açıklamada"  En son Osmaniyespor’da forma giyen eski oyuncumuz 24 yaşındaki forvet Fatih Taşdelen tekrardan ekibimize katılmıştır. Fatih Taşdelen’e hoşgeldin der, armamız altında nice goller temenni ederiz" denildi

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!