YAZLIKÇILAR GİDİNCE SAHİLLER BOŞ KALDI
Eylül ayında Yalova sahillerinden görüntüler. Okulyların açılmasıyla birlikte, yazlıkcılar Yalova'yı terkedince cadde ve sokaklarda Yalovalılar sığınmacılarla başbaşa kaldı
Eylül ayında Yalova sahillerinden görüntüler. Okulyların açılmasıyla birlikte, yazlıkcılar Yalova'yı terkedince cadde ve sokaklarda Yalovalılar sığınmacılarla başbaşa kaldı.
Yalova sahilinde eylül ayında güneşlenen çok az sayıda vatandaşın yanında denize girenlerin sayısı da azaldı. Çay bahçeleri ve cafeteryalar ise hayat pahallığından müşteri bulmakta zorluk çekerken, Yalova'da bir bardak çayın fiyatı da 15-30 tl arasında değişiklik gösteriyor. En ucuz çayın satıldığı balıkçılar kooparatifinde bir bardak çay ise 15 TL. Yaz sezonunda beklediği verimi alamayan bazı işletmeler ise işyerini satılığa çıkarttıkları görüldü.
İşte O Anlar



Benzer Haberler
YALOVA'DA MİNİBÜSLERE SIKI DENETİM
ÇİFTLİKKÖY'DE ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
ELMALIK KÖYÜ YOLUNDA YOL ÇALIŞMASI
ÇİFTLİKKÖY BAYRAKTEPE'DEN GÜN BATIMI
TERMAL'DE TURİZM İŞLETMELERİNE DENETİM
SAHİLDEKİ KİRLİLİK TBMM GÜNDEMİNDE
HALİL İNALCIK ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
YTSO, OSB BAŞKANLAR TOPLANTISINDA