YTSO'DAN 625 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 625 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı gerçekleştirdi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan değerlendirme sonrasında Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy, Termal ve Merkez ilçelerimize bağlı okullarda ilköğretimde okuyan 625 öğrenciye çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edildiğini açıkladı.

Becan yaptığı açıklamada "Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik desteğimizi sürdürüyoruz. Son iki yıldır pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilmişti. Bu eğitim öğretim döneminin yüz yüze başlamasıyla birlikte bizlerde Oda yönetimimizle almış olduğumuz karar doğrultusunda geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize eğitim desteğinde bulunduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ve Odamız aracılığı ile İlimiz Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy, Termal ilçelerimiz ve köy okullarımız olmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğümüzce belirlenen okullarımızda ilköğretimde okuyan 625 öğrenciye İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Dr. Uğur İnan ve Okul Müdürleri aracılığıyla çanta ve kırtasiye malzemesi dağıtımını gerçekleştirdik. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak toplumsal sorumluluklarımızın bilinci içinde, ilköğretimde okuyan öğrencilerimize ayni yardımlar yapılmasını sağlayarak, eğitime destek olma çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Becan açıklamasında ayrıca "Üyelerimizden aldığımız gücü, Yalova’nın gelişimi ve gelecek nesiller için sarf ettiğimiz için başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile oda üyelerimize teşekkür eder, bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım” dedi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!