YTSO'DAN KENT KONSEYİNE ZİYARET
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Yönetimi Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yürütme Kurulunu ziyaret etti.
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ve Yönetimi Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Yürütme Kurulunu ziyaret etti.
Ziyarette, YTSO Genel Sekreteri Taner Eriş, Kent Konseyi Genel Sekreteri Erkan Çetintaş, Yürütme Kurulu Üyeleri Ayhan Polat, Mehtap Hiçyılmaz, Volkan Yılmaz ve Doğan Doğru hazır bulundular.
Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, ziyaretleri için YTSO yönetimine teşekkür etti ve Kent Konseyi Meclisleri ve Çalışma Grupları ile ilgili YTSO yönetimini bilgilendirdi.
YTSO Başkanı Tahsin Becan ise Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulunun Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurulun bir sonraki gündeminin Kentsel Dönüşüm olacağını ifade etti.
Kent Konseyi Yürütme Kurulu ve YTSO yönetimleri ayrıca, Yalova’da eko-turizmin geliştirilmesi ve bu konudaki mevcut sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulundular. Karşılıklı olarak işbirliğinin daha da geliştirilmesi hususunun kararlaştırıldığı toplantı, fotoğraf çekimi ile sonlandı.



Benzer Haberler
YALOVA OSB'DE KEŞİF DOLU BİR GÜN
ÇİFTLİKKÖY’ÜN MİNİK RESSAMLARI
M PLAKALI MİNİBÜSLERE KLİMA DENETİMi
CHP MİLLETVEKİLİ BECAN'DAN AÇIKLAMA
YESOB BAŞKANI BOZKURT, YALOVA’NIN KURTULUŞUNUN 105. YILINI KUTLADI
PETRA KİDS COFFEE, ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN AİLELER HUZURLA DİNLENİYOR
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKYOL'DAN AÇIKLAMA
YALOVA’NIN HAFIZASI KARTPOSTALLARDA HAYAT BULUYOR