ZİRVE GENÇLİK ZİRVEDE
Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün de yer aldığı Hentbol Erkekler 2. Ligi’nde heyecan, ikinci etap maçlarıyla devam edecek. Mavi-Beyazlı temsilcimiz de B Grubu’nda ikinci etap müsabakalarına Batman’da çıkacak.

Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nde gözler Batman’da 30 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında oynanacak 2. etap maçlarına çevrildi. Türkiye Hentbol Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Hentbol Erkekler 2. Ligi B Grubu’nda yer alan Mavi-Beyazlı ekibimiz Sakarya’da oynanan 1. etap maçları sonunda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştı. Hüseyin Kutrup’un öğrencileri Batman’ın ev sahipliğinde yapılacak 2. etap maçlarında Reis Gıda İnebolu Spor Kulübü, Çandır Hentbol Spor Kulübü ve 1955 Batman Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. Hüseyin Kutrup ve Uğur Akalp yönetiminde 90. Yıl Spor Salonu’nda son çalışmalarını yapan Zirve Gençlik ve Spor Kulübü bugün yapılacak COVID-19 testlerinin ardından Batman’a gidecek.

İlk maç Cuma günü..

2. etap maçları kapsamında Zirve Gençlik ve Spor Kulübü 30 Nisan Cuma günü saatler 11.00’i gösterdiğinde Reis Gıda İnebolu Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Mavi-Beyazlı ekibimiz 1 Mayıs Cumartesi günü ise Çandır Hentbol Spor Kulübü ile 16.00’da karşılaşacak. Temsilcimiz 2 Mayıs Pazar günü 16.00’da 1955 Batman Belediyesi ile kozlarını paylaşıp bu etabı noktalayacak. Temsilcimiz tüm maçlarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynayacak ve maçlarında Mehmet Solgun-Diyar Kaya hakem ikilisi görev alacak.

‘1. Lig için önemli adımlar atmak istiyoruz’..

Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Hentbol Antrenörü Hüseyin Kutrup, “Yalova’da sorunsuz bir şekilde 2. Etap maçlarına hazırlandık. COVİD-19 testlerinin ardından Batman’a hareket edeceğiz. Hedefimiz olan 1. Lig için önemli adımlar atmak istiyoruz. Sakarya’da oynadığımız maçlarda bir galibiyet ve bir mağlubiyet aldık. Şimdi Batman’da 2. etap maçlarımızı oynayacağız. Burada da güçlü rakiplerle karşılaşacağız. İlk gün Reis Gıda İnebolu Spor Kulübü ikinci gün ise Çandır Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacağız. Bu iki maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. Son gün ise ev sahibi 1955 Batman Belediyesi ile oynayacağız. Bizi en zorlayacak maç bu olacak diye tahmin ediyoruz. İnşallah bunu da sorunsuz atlatıp Yalova’ya kayıpsız dönüp ardından 3. etaba hazırlanacağız” ifadelerine yer verdi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!